En klovn til festen er noget der samler børnene og giver dem en fælles oplevelse.

Lej en ballonklovn, trylleklovn eller en ballondyr-mand til festen

Ballonklovn til fest

Der er flere muligheder, fx kan i booke/leje en klovn til festen, der går rundt og klovner med børnene, imens ballonklovnen laver ballondyr til børnene. En ballonklovn kan også lave ballonfigurer, som et show hvor børnene sider rundt om ballonklovnen og ser de andre børn få et ballondyr.

Trylleklovn til fest

En trylleklovn til festen er også et godt valg, hvis man enten vil have et trylleklovne show og børnene bagefter skal have deres eget ballondyr. Det kan også være, at trylleklovnen går rundt blandt børnene og tryller og slutter af med at lave en ballonfigur til børnene.

Ballonmand-dyr mand til festen

Det bliver mere og mere populært herhjemme at have en til at lave ballondyr, til diverse børnevents. Og valget falder ofte på en ballonmand til at lave ballondyr. Her hos book en klovn kalder vi denne mand for en “Ballondyr-mand”. Han kommer uden sminke, men i enten pænt tøj eller i klovnedragt uden sminke på.

Klovn til fest i hele landet  – Jylland ,Sjælland og Fyn

Vores Trylleklovne, ballonklovne, tryllekunstner for børn og ballondyr-mænd kan alle bookes i hele landet og til alle festtyper: barnedåb, fødselsdag, bryllup, firmafest, sommerfester, byfester og til hverdagsfest.